Vælg en side

Dykning I Thailand er en ting, så længe du har styr på teknologi, og dermed dit dykkerudstyr. De fantastiske templer, uberørte strande og det livlige natteliv er helt sikkert nogle af de største attraktioner i Thailand, men der er bestemt mere ved Thailand, hvis du leder efter en oplevelse for livet. Landet tilbyder nogle af de bedste vandeventyr og dykning i Thailand er en aktivitet, du bare ikke har råd til at gå glip af. God dykning kræver godt udstyr, hvilket du kan låne i Thailand eller medbringe hjemmefra. Fra steder som Phuket til Phi Phi Islands er Thailand hjemsted for de bedste dykkersteder i verden, hvor du ikke kun får bevidsthed om de forskellige arter af fisk og farverige koraller, men også bliver betaget som aldrig før!

Så hvis du leder efter hemmeligheden for, at din næste tur til Thailand sker, eller leder efter den mest eventyrlystne dykkeroplevelse, kan du tage et kig på disse bedste steder, som du burde placere øverst på din liste.

Hvad er så specielt ved dykning i Thailand?

Mens der er mange smukke steder som Goa, Sri Lanka og meget mere, der tilbyder en spændende dykoplevelse, er her grundene til, at du skal grøft dem alle og gå til dykning i Thailand!

 • Koralrevene under det smukke og behagelige Thailandske hav strækker sig gennem en lang afstand på 153 kvadratkilometer. Så du ikke får chancen for at se et koralrev mere smukt, end du nogensinde havde forestillet dig i dit liv!
 • Thailand tilbyder fantastiske steder at se hvalhajer, Manta-stråler og 2125 andre utroligt forskellige fiskearter.
 • Der er 24 forskellige slags Liveaboards tilgængelige i Thailand for en perfekt dykkerferie i Thailand.
 • Similan Islands i Thailand er ofte blevet rangeret som et af verdens bedste dykkersteder, så du bør bestemt ikke gå glip af det på din ferie!
 • Den bedste del ved Thailand er, at du kan dykke hele året!

Bedste tid til at gå på dykkerferie i Thailand

Thailand er et tropisk land, så du kan gå på dykning når som helst på året. Den bedste tid til dykning i Thailand er imidlertid mellem november og april. Temperaturen er mellem 28 og 31 grader, hvilket gør vejret perfekt til dykning. I maj måned oplever der en kraftig regn, en masse af de marine reserver er lukket (indtil midten af ​​oktober), så du kan gå på dykning på steder langs den Thailandske Golf.

Bedste steder for dykning i Thailand

 

Hvis du leder efter hemmeligheden for at gøre din næste tur til Thailand, eller leder efter den mest eventyrlystne dykkeoplevelse, kan du kigge på listen over de bedste steder for dykning i Thailand, som du burde lægge på toppen af din liste!

 • Similan Islands
 • Koh Tao
 • Phuket
 • Koh Samui
 • Phi Phi-øer
 • Surinøerne
 • Koh Chang

Similan Islands

Det bedste sted at dykke i Thailand såvel som et af de bedste steder for dykning i verden, Similan Islands vil fylde dig med glæde og forlade dig målløs med dens rige koraller og granitblokke. Hin Pusar, også kendt som Elefanthovedet, er det mest berømte sted, hvor du kan tage på dykkertur. Gå hertil, hvis du leder efter gode steder til dykning i Thailand for begyndere. Hvis du ønsker at have den smukkeste dykkeroplevelse, kan du planlægge dit egentlige dyk.

Dykning i Thailand koster cirka: INR 7.800 og frem (liveaboard cruise)

Bedste dykkested: Hin Pusar

Koh Tao

Dykning i Koh Tao Thailand, hvor du finder de usædvanlige fiskearter som hvalhajer, leopardhajer, tyrhajer med mere. En bolig til fisk, rejer, hvide moralske ål og krabber, Chumphon Pinnacle burde bestemt være på din liste over relevante feriedestinationer. Dyk ned i det smukke undervandslandskab og vær vidne til det pulserende liv i undervandslandet når det er bedst. Khao Lak dykning Thailand er et andet sted for dykkere.

Cirka pris: INR 6.300 og frem (Hvis du leder efter budgetdykning i Thailand, er dette det bedste sted at besøge, da prisen er mindre her sammenlignet med andre steder.)

Bedste dykkested: Chumphon Pinnacle

Phuket

Til dykning er Phuket, Thailand, et af de bedste steder at behandle eventyrentusiasten i dig. Efter at have udforsket byen om dagen og natten, har du mulighed for at køre videre til de hvide strande og dykke dybt ned i vandet for at dæmpe din eventyrsult! Det er et af de gode steder for bedste landdykning i Thailand for begyndere. Gå på opdagelse i de gule rørkoraller og ål ved den berømte Koh Dok Mai for at få det mest spændende dyk i dit liv!

Dykning i Thailand Phuket Pris: 6.000 INR og fremefter

Bedste dykkested: Koh Dok Mai

Koh Samui

Koh Samui er det perfekte sted at besøge i Thailand for en spændende dykkeroplevelse. Bortset fra det livlige undervandslandskab her, får du chancen for at dykke dybt og være vidne til stingrays og barracudaer tæt. Et perfekt sted til dykning i Thailand for begyndere, Koh Samui bør absolut være på din rejseliste.

Pris: 11.000 INR og fremefter

Bedste dykkested: Sejlrock

Phi Phi-øer – Phi Phi-øerne

Phi Phi-øerne er kendt for sin naturskønne over- og underflade. Efter at have dykket ned i det krystalklare vand på øen, kan du glemme dig selv. Stedet tilbyder også nogle de mest spændende oplevelser med dykning for begyndere. Phi Phi ø-dykning er en af ​​de bedste aktiviteter, som du kan tilføje på din liste over muligheder.

Pris: INR 7.178 og fremefter

Bedste dykkested: Koh Ban

Surinøerne – Dykning i Thailands bedre områder

Et af de bedste steder at dykke i Thailand, Surinøerne er perfekt til dem, der vil elske at se forskellige fiskearter. Surin Islands besøges ikke af mange dykkere, da det ligger lidt langt væk. Men hvis du gerne vil dykke på et sted, der er mindre overfyldt, er Surinøerne din perfekte mulighed til rejselisten. Gør dig klar til at få øje på en hval- eller manta-stråler, hvis du besøger øen i februar og april.

Bedste dykkested: Richelieu Rock

Koh Chang – Seværdighederne i Koh Chang

Er du interesseret i forlis og leder du efter et af de bedste dykkerpladser i Thailand? Koh Chang-distriktet er et af de mest besøgte steder i Thailand, og siden start 2010’erne fik det mere popularitet blandt dykkere. Den 22. november 2012 sank et skib, og sidenhen besøger mange dykkere dette sted for en eventyrlig oplevelse som aldrig før. Koh Chang har også mange andre dykkersteder, men HTMS Chang betragtes som det mest fremragende sted.

Bedste dykkested: HTMS Chang

Tips til dykning i Thailand

 

 1. Prøv at vælge den bedste dykkerskole i Thailand til den perfekte dykkeroplevelse.
 2. Sørg for at vente mindst 18 til 24 timer efter det sidste dyk, før du tager en flyvning for at undgå helbredsmæssige problemer.
 3. Kontroller, hvorvidt der er åbne sår og skår på kroppen, og dæk dem op, før du dykker for at beskytte dig mod hudinfektioner. Beskyt dine fødder, samt track data på dine oplevelser med teknologisk og holdbart fodtøj.
 4. Drik nok vand til at holde dig hydreret før du dykker. Undgå at drikke meget alkohol en dag før du dykker, da det dehydrerer din krop.
 5. Forkæl dig ikke med aktiviteten, hvis du er hydrofob eller har nogen form for vejrtrækningsproblemer.
 6. Anskaf en ordentlig scuba certificering. Thailand har mange steder som Koh Tao og mere, hvor du kan få certificeret dykning.
 7. Glem ikke din rejseforsikring – læs også: teknologi i forsikringsbranchen.